Onze foodbar in hartje Utrecht

Wij zijn Ron en Katy, al 20 jaar de ondernemers achter Restaurant Goesting in Utrecht. Blue Bar 1 ontstond vanuit uit onze ervaring met lokale leveranciers en producten, én de wens om nog duurzamer te werken. Deze foodbar in Utrecht is geïnspireerd op Blue Economy. Dat gaat over verantwoord gebruik van de zee, en zeker niet alleen over vis! We werken graag met schaal- en schelpdieren, en ook met zeegroenten en zeewier voor onze vegan gerechten. Alles zoveel mogelijk uit de Hollandse wateren of verantwoord gekweekt op Nederlandse bodem. Er is zoveel moois van dichtbij! Bij ons kun je daar de hele dag van genieten in een relaxte sfeer. Op het knusse terras, of binnen aan de grote tafels bij het raam, de sfeervolle ‘red room’ achterin de zaak of gezellig aan de bar.

We zien je graag bij Blue Bar1!

Foodbar Blue Bar1 food
"Kom binnen & ontdek Hollands trots op je bord en in je glas"

Brave Dutch Food & Drinks

Bij ons geniet je van Brave Dutch Food & Drinks. Lokale producten, lekker, gezond én goed voor de planeet. Onze leveranciers (waaronder Seafarm, Tomasu, Wild-Catch, Dutch Seaweed Group en Yellowtail Kingfish), zijn pioniers in duurzame zeewierteelt, visserij, aquacultuur en ‘Blue Farming’. Wij delen hun missie om een positieve impact te maken op onze voedselindustrie en streven naar een planetproof manier van eten. Vanuit onze bar en keuken in het hart van de zaak serveren we o.a. vegan seawharma, rivierkreeftkroketten, oesterwodka en verse schaal- en schelpdieren.

Blue Bar1 Brave Dutch Drinks

Comfort food

Blue Bar 1 is alle dagen, behalve woensdag,  geopend vanaf 12 uur. Schuif aan voor bijzonder en smaakvol comfortfood, en laat je tafel vol zetten met allerlei moois uit Nederland. Nieuwsgierig geworden? Bel naar 030-2684475 of mail naar info@bluebar1.nl om te checken of er plek is of kom lekker aanwaaien. We houden altijd voldoende plekken vrij voor spontane bezoekjes. We hebben een gezellig terrasje én airconditioning voor de warme dagen.

Contact
Blue Bar1 comfortfood

Contact

Donkere Gaard 2
3511 KW Utrecht

Openingstijden

woensdag tot en met maandag vanaf 12:00